Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Bordestrappen

Wij bieden u een ruim assortiment in bordestrappen. Wij leveren onze bordestrappen in de materialen composiet en graniet. Wij kunnen onze natuurstenen bordestrappen snel leveren, voor een lage prijs aanbieden, op maat voor u maken en bij uw thuis installeren. Een natuurstenen bordestrap van graniet of composiet geeft een bepaalde ruimte een luxe sfeer.

Bordestrappen | Assortiment

Wij bieden een ruim assortiment in bordestrappen van de materialen composiet en graniet. Beide materialen zijn oersterk, waardoor zeer geschikt voor gebruik als trap. De merken composiet die wij u leveren zijn Compac Composiet en Composiet Silestone. Beide merken staan voor kwaliteit en zijn marktleiders onder het vak natuurstenen bladen. Wij raden aan om bij een natuurstenen trap van graniet of composiet, deze te laten afwerken met een ruwe afwerking. U kunt bij ons kiezen uit de volgende afwerkingen: ovo, mat, gepolijst, su├Ęde en vulcano. Het verschilt per kleur en materiaal voor welke afwerking gekozen kan worden. U vind het bij het product terug welke mogelijke afwerkingen u kunt kiezen.

Bordestrappen| Vragen

Heeft u vragen over bordestrappen? U kunt uw vraag stellen via ons contactformulier of per telefoon. Voor een gratis offerte voor een natuurstenen bordestrap, klikt u hier. Indien u eerst graag de kleur wil bekijken, dan is dit mogelijk. U kunt voor een kleine vergoeding bij ons samples van maximaal 5 kleuren bestellen. Samples bestellen kunt u bij het product zelf aanvragen.

Bordestrappen

Bordestrappen