Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Garantie

Bij natuursteen-trap.nl krijgt u standaard garantie en service. Wij kunnen deze garantie en service leveren omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. Producenten zoals Silestone en Compac zijn marktleiders op het gebied van natuursteen trappen. Steengoede kwaliteit noemen we dat.

Wij vinden dat onze trappen jarenlang esthetisch en technisch hun functie moeten vervullen. Mochten er toch problemen met uw trap ontstaan, dan worden deze, met inachtneming van de algemene voorwaarden en de voorwaarden van de garantie hersteld (zonder voorrijkosten).

Prijzen scherp?

Onze scherpe prijzen betekenen niet dat we inboeten op kwaliteit en service, in tegendeel. U koopt online en daarmee besparen wij showroomkosten, verkopers en een groot kantoor. Wij kopen daarnaast direct bij de fabriek in en voorkomen daardoor (onnodige) voorraden. Dat brengt anno 2013 kwaliteit en prijs samen. Wij hebben de prijzen open en bloot op onze website staan omdat wij het belangrijk vinden dat u weet waar u aan toe bent in plaats van enkel roepen dat er contact op genomen moet worden voor prijzen. De klant is koning, niet de leverancier.

Showroom of webwinkel?

Doordat u niet meebetaalt aan vaste kosten zoals showrooms, grote voorraden en alles wat een traditionele winkel wel heeft, kunnen wij scherpe prijzen bieden. Wij begrijpen dat het toch van belang is om de steen die u wilt kopen eerst even gezien te hebben. Daarom sturen wij voor een kleine vergoeding stalen toe zodat u de stenen zelf kunt beoordelen. Daarnaast staan onze experts klaar om u telefonisch te helpen. Wij weten alles van uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden. Wij leveren daarnaast alle service die u nodig heeft; wij komen de trap inmeten en installeren, maar bieden u de mogelijkheid dit ook zelf te doen. Wilt u toch bij ons langskomen? Dan kunnen we u ontvangen bij een collega waar wij mee samenwerken, alsmede kunnen we bij u langs gaan met stalen.

Navigeert u rustig over de videopagina van onze website waarin we uitwijden over de verschillen, overeenkomsten en eigenschappen van de stenen die wij leveren.  Veel vragen zijn ook te vinden in de FAQ. Heeft u een andere vraag, of een vraag over de garantie, neem gerust contact op.

Voor vragen kunt u ons bereiken via het contact formulier.